Hjärtat är fullt

Jag har upptäckt tjusningen av podar!

Något av det bästa som finns är att delta i intressanta samtal, det ger mig sånt där pirr i tårna av inspiration och pepp. Och att då få lyssna till samtal om ämnen jag tycker är spännande, intressanta och roliga medan jag sitter och arbetar framför datorn eller innan jag ska sova är ju fantastiskt!

Senaste poden jag lyssnat på är Hjärtat är fullt som en folkhögskolekompis och en vän till denna gjort. De tar upp ämnen som de tycker det talas för lite om, hittills har de berört vänskap och aktivism. Nästa gång väntar ensamhet som jag med spänning ser fram emot att lyssna på då detta är ett ämne jag tycker är väldigt intressant och givande att prata kring! Deras podar läggs upp varannan vecka och i kommentarsfältet förs en diskussion av de som vill. Superfint, intressant och bra tycker jag! Kika in på deras hemsida genom att klicka på loggan nedan 🙂

En reaktion på ”Hjärtat är fullt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *