Bibliotekskärlek

Jag älskar bibliotek. Det är en sådan skön känsla som infinner sig när jag i lugn och ro får strosa runt bland alla böcker, tidningar, skivor och filmer. Där finns ett skönt lugn som alltid gör att jag slappnar av. Och så är jag så fascinerad av allt som finns där. Direkt jag hittat en ny bok jag är intresserad av att läsa söker jag på biblioteket och nästan alltid finns den där (annars går den att beställa, gratis!). Likaså om jag går dit utan att ha någon direkt idé kring vad jag ska leta efter så hittar jag ganska snart något intressant som lär mig något nytt. Dessutom brukar personalen alltid vara villiga att hjälpa till om jag behöver fråga om något (brukar försöka undvika det momentet men ibland blir jag som tvingad när jag verkligen vill ha något och inte hittar ;)). På bibliotek finns det heller inget krav på att umgås eller som att det vore konstigt att man går där själv. De allra flesta sitter själva eller tysta med någon vän och läser en tidning eller letar efter något nytt att gotta ner sig i. 

Jag bara älskar bibliotek 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *