Förändringsinsikt

Idag har det varit en skön lördag med sovmorgon, god och lugn frukost och en vända till myrorna och biblioteket.

Jag kom fram till en god och viktig insikt idag. En sak som jag vetat sedan länge men inte fått uttryckt rätt i ord fören idag. Just denna insikt handlade om att strävan efter att tycka om sig själv är viktig för att kunna vila i sig själv istället för andra. Det kan vara så befriande att få orden rätt uttryckta av sig själv eller någon annan eftersom saker då faller än mer på plats. Det är som att sådana tillfällen gör att insikterna flyttar in i kroppen och får fysisk plats i ens liv. Kanske låter vimsigt men jag är väldigt tacksam till dessa upptäckter eftersom de tenderar att förändra mig på djupet.

Fin lördag!

3 reaktioner på ”Förändringsinsikt”

  1. Låter inte vimsigt alls, jag förstår vad du menar! Såna insikter är värdefulla att ta tillvara på, och fint att du delar dem! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *