Den var oväntad…

Vet ni vad jag gjort ikväll…?!

Eftersom jag gjort er himmelens nyfikna nu tänkte jag låta er få reda på det, så ni slipper gruva er när ni ska sova eller när ni förtär er frukost 😉

Jag har nämligen lyckats med konststycket att ha ätit grekisk kebabpizza UTAN KEBAB och UTAN FETAOST! Den ni! Haha. David åt den äkta grekiska kebabpizzan senast och då fick jag smaka på en bit utan kebab (jag är vegetarian) och tyckte det var så gottans att jag idag ”tvingade” honom att beställa en sådan till mig (lite komiskt jobbigt att ringa in och beställa en kebabpizza utan kebab…;)). Men de fattade nog fel för jag blev utan fetaosten också. Haha. Men jättegott blev det iaf, även om det inte var så mkt kvar av den grekiska kebabpizzan direkt!

Nu ska jag ta och mysa ner mig i sängen och ta en skön sovmorgon imorgon, efterlängtat. Hoppas ni också får sova gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *