Överlevde, igen!

Nu har jag varit i domstolen. Och jag överlevde!

Blev lite besviken på att de hade bytt ut gubben som spelade domare (eller vad han nu spelade…) förra gången mot en riktig domare! Vad var felet med den förra?! (Kanske att han inte var riktig… ) Denna var inte alls lika lugnande och rar. Men inte heller han himlade med ögonen åt mig eller sa att jag hade gjort bort mig, så helt dum var han inte ;).

Jag hade en ganska aktiv roll så jag fick hålla låda en del. Men det var en förberedd låda så att säga. Jag slapp vara spontan, och det var verkligen skönt! Och min kompanjon som spelade nästan samma roll som jag var minst lika nervös hon så vi peppade varandra.

Dessutom förvånade jag mig själv med att lyckas hyfsat med att vara social med mina klasskompisar innan rollspelet. Det är verkligen något jag tycker är jobbigt eftersom jag då måste vara personlig och känner mig så tråkig och inte har något att säga. Men det gick ändå helt okej idag, så jag kan vara nöjd.

Imorgon ska jag upp med tuppen (iaf för att vara mig), för att lämna ett USB till min lärare. Då ska jag passa på och bege mig till den lummiga parken och ta bilder med systemkameran.

2 reaktioner på ”Överlevde, igen!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *