Överraskningstajm!

Ja, nu är det då äntligen dags för att låta er ta del av mitt lilla (stora) projekt! SOM JAG HAR LÄNGTAT! Detta är verkligen min stora dröm och äntligen är jag ett steg närmare att få förverkliga den.

Som ni vet skapades denna blogg för att jag vill hjälpa blyga, sociala fobiker och introverta att få räta på ryggen mer. SÅ låt mig presenteraaaaaaa…..

Den snygga, inspirerande, läckra, försiktiga, balla, tysta och underbara….

HEMSIDAN:

😀

Välkommen att kika in!

Alla creds till finaste Hanna som skapat denna sida, världens mest talangfulla och bästa att jobba med. Ser fram emot att fortsätta vårt samarbete i framtiden 😀  Kolla in hennes snygga hemsida vettja www.hannarankila.se ! Som en vän sa när hon fick sneakpeak på blygamyran-hemsidan och blev imponerad av designen ”Nu vet jag vem jag ska kontakta om jag behöver en hemsida!”

(Det finns fortfarande lite småfix som är kvar, men det allra mesta är på plats! Skicka gärna en kommentar om vad ni tycker :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *