Klagomål

Igår låg en viss person på latsidan så idag har jag massor att göra. Inte hjälper det att sömnen bestämt sig för att inte vara på min sida. Hela morgonen blir som en dimma och det är först nu som huvudet är tillräckligt klart för att fokusera på något alls. Dessutom har mina envisa eksem blossat ut igen, utan någon som helst anledning. Och min klasskompis som jag ska förbereda mig tillsammans med inför imorgon hör inte av sig. Grannen spelar dunkadunka….

Så. Nu har jag nog inget mer att klaga på. Känner mig riktig grinig idag. Men allt blir bättre bara jag börjar, så det tänkte jag göra! Heja gärna på mig 🙂

2 reaktioner på ”Klagomål”

 1. Heja mucklan du är bäst
  du är den som klarar mest
  Armhävning, armhävning upp och ner
  kämpa mucklan så gör vi mer!
  HEJAHEJAHEJA 😀

  eeh.. jag har ätit dåligt 😉 där av muppet!

  1. Haha, bästa! Läste detta med perfekt tajming eftersom jag just höll på och ge upp, men nu fick jag lite nya krafter! Och nu tycker jag du tar och äter en stor portion mango så du orkar hela dagen 🙂 ! KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *