Nattfasoner

Är vaken fastän jag borde och vill sova. Men jag kan inte. Tankarna virvlar och vill inte låta sig stillas trots att jag bestämt säger åt dem. Lyssnar på Familjen och tänker att livet kan te sig så annorlunda på natten. Man känner sig allt mer trög i kroppen samtidigt som tankarna kan kännas allt mer klara. Jag har flera gånger upplevt att jag kommer på grymma idéer och upptäckter sena nätter. Tyvärr är de inte lika grymma när jag vaknar av någon ofattbar anledning…

Men, kära läsare, inatt har jag faktiskt kommit till en otroligt klipsk insikt! Ordet blyghet är ju ofta förknippat med något negativt och tråkigt. Nästan något oattraktivt. Men jag håller inte med. Och vet ni? Det hörs ju på ordet att det är allt annat än oattraktivt att vara blyg. Läs ordentligt. Blyghet. Blyg-het. Det är hett att vara blyg serrni! Så om någon någongång hävdar att du som blyg är tråkig eller liknande kan du bara säga ”Nej, jag är inte alls tråkig, jag är blyg-het”. Eller tvärtom, om någon bekräftar att ni är snygga eller har utstrålning kan ni bara hålla med och säga ”Ja, det är klart, det beror ju på att jag är blyg-het!”. Klockan är 04.28 och jag är smartare än vanligt! 😉

En reaktion på ”Nattfasoner”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *