Jag klarade det

Trots orolig sömn och klumpimagenmorgon har jag nu avklarat examinationsmoment ett, och det gick bra! Nu var det inte alls så läskigt som jag hade trott eftersom min roll var anpassningsbar och inte behövde vara så aktiv. Det slutade med att jag inte sa någonting. Visserligen synd att jag inte tog tillfället i akt och utmana mig själv men ibland kan man faktiskt få slippa. Särskilt om det är fredag ;). Det är viktigt att inte straffa sig själv när man inte vågar utan istället se det positiva i att jag ändå vågade komma idag, jag log mot flera personer och hälsade på en i klassen jag vanligtvis inte hälsar på. Det tar jag med mig denna dag och så antar jag utmaningen på nästa examination då jag ska ha en betydligt svårare roll. Heja heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *