Emil, eminenta Emil.

Ikväll är jag förunnad att få bege mig iväg på Emil Jensens spelning här i Jönköping. Jag såg honom live för cirka fyra år sedan och velat göra om det sen dess. Är det någon artist som är mångsidig på scen är det sanna mina ord denna man. Hans talangfulla lek med ord lockar både till skratt och eftertanke. Och så gör han bra musik. Jag brukar använda han album ”orka då” att sova till när jag reser. Det låter kanske inte som ett gott betyg men faktum är att det enbart är riktig bra (i mitt tycke) musik jag kan slumra till. När musiken gör att hjärnan kan slappna av och släppa världen omkring och man får sova riktig gott är det klass på artisten. Så jag rekommenderar er att ta en tupplur med denna man, det är en väl investerad slummerstund!

En reaktion på ”Emil, eminenta Emil.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *