På resande fot

Befinner mig i skrivande stund på Göteborgs station för att invänta mitt tåg som tar mig till min käresta. Folkvimmel är inte något jag tycker om och fastnar jag i ett kan jag inte riktigt hantera det. Men idag har det gått bra och jag fann till min glädje en liten undanskymd plats med eluttag, nöjd!

Jag reser väldigt mycket och uppskattar tiden på tåg och buss. Det är så kravlöst och en tid man helt kan slösa på sig själv utan dåligt samvete. Jag brukar mest sova eftersom jag tenderar att sova dåligt nätter innan tidigt resande men också för att jag tycker det är sövande med fordon som rör sig (finns det något fordon som INTE rör sig..? :P). Finns det eluttag och plats för datorn brukar jag ta fram den och plita ner lite inspiration och idéer eller byta ord med vänner. När jag är på det humöret byter jag några ord med den som sitter bredvid, men det händer ganska sällan.

Kommer nog bli lite sämre med blogginlägg de närmaste dagarna eftersom jag sitter mindre vid datorn när jag är hos pojkvännen. Men lite tittar jag in och sen mer efter ledigheten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *