Drömtavlan

Hittade en så fin tavla när jag följde med en nära vän på pysselsökartur tidigare i veckan. Jag har en grej för citat om drömmar eftersom jag så gärna vill leva min egen dröm.

 

Har ännu inte kommit fram till om jag var dum som lät mitt ekonomiska inre tala där i affären eller om jag ska bege mig tillbaka och köpa. En tanke var att det vore den bästa bröllopspresenten då jag har många kreativa och begåvade i min närhet som kan göra en egen variant på den. Nu har jag inga planer på att gifta mig den närmaste tiden men det är väl aldrig fel att vara ute i god tid ;).

Under samma tur som fyndade jag en jättefin kanna som tidigare kostat 280 men jag fick den för 99 riksdaler! Den står numera på min sekretär och ser mysig ut.

En reaktion på ”Drömtavlan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *